10 anys imaginant un món nou! La Repartidora fa una crida a col·laborar en el seu aniversari

El 2024 La Repartidora celebra deu anys de vida! Han passat moltes coses des que van obrir les portes al número 5 del Carrer Arquitecte Arnau: tres locals diferents, projectes engrescadors, adversitats superades… i una pandèmia que ens va sacsejar com a societat. Però La Repartidora està més viva que mai, i volen celebrar-ho amb tothom que ha fet possible aquest camí.

Volen organitzar una gran festa d’aniversari oberta a tothom: sòcies, col·lectius socials, projectes de l’ESS, amants dels llibres i amiguis d’arreu. Pensem que la festa és un element fonamental a l’hora de generar comunitat i a més creiem que celebrar i gaudir juntes els bons moments de la vida té un potencial transformador molt gran.

Posant a punt l’Espai Comú

A més de la festa, La Repartidora vol aprofitar l’ocasió per a completar la reforma de l’Espai Comú. Fa tres anys, van transformar un taller de cotxes del Carrer Reverend Rafael Tramoyeres en una llibreria, una sala polivalent per a tallers, presentacions i trobades, i un espai de treball per a col·lectius i projectes de les economies transformadores.

Gràcies a la col·laboració de més de 500 persones, van aconseguir recaptar més de 32.000 € a través d’una plataforma de micromecenatge. Ara, amb l’espai ja consolidat, volen acabar de donar-li forma, ampliant la identitat que el defineix i millorant la seua visibilitat i eficiència energètica.

Tens tota la informació en la campanya que estan portant a terme en Goteo.

Desplaça cap amunt

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca