Més de 75 entitats s’uneixen en la Campanya “Canviem el rumb”, mostrant el creixent suport a la transformació del capitalisme

Més de 75 entitats, entre cooperatives, ONG, empreses, col·lectius socials i associacions sense ànim de lucre, comparteixen la voluntat d’afrontar les desigualtats socials i la crisi ecològica que afecta el País Valencià. Aquesta xifra remarca un augment significatiu en comparació amb el seu llançament inicial, demostrant un creixent consens i compromís en la transformació del model econòmic, polític i social.

La campanya “Canviem el rumb” ha reunit una ampla diversitat d’entitats amb la visió compartida d’un futur més just i sostenible per al País Valencià. Des de cooperatives compromeses amb l’equitat laboral fins a associacions dedicades a la protecció de l’entorn natural. Aquestes entitats han unit les seues veus per reclamar canvis urgents i necessaris en la societat.

A més del creixent suport social, el grup promotor de la campanya “Canviem el rumb” anuncia la seua pròxima acció destacada: l’Aplec de les Economies Transformadores. Aquest esdeveniment, que tindrà lloc el dissabte 1 de juny al jardí de Vivers a València, és una oportunitat única per a les entitats adherides per connectar, compartir experiències i col·laborar en la construcció d’un futur més sostenible i just per a totes. L’Aplec no només inclourà activitats formatives i de sensibilització, sinó també activitats festives per celebrar els valors i les pràctiques solidàries i cooperatives, amb especial èmfasi en continguts antiracistes i feministes.

I Aplec de les Economies Transformadores
1 de juny al jardí de Vivers a València

“Estem encantades de veure com el suport a la campanya “Canviem el rumb’ creix dia a dia”, afirma Alfredo Artigas, president de la Xarxa de l’Economia Solidària del País Valencià. “Amb més de 75 entitats involucrades, està demostran que hi ha una demanda clara en favor d’un canvi profund en el model econòmic i social, i estem compromeses a treballar juntes per aconseguir-ho.”

Per a més informació sobre la campanya “Canviem el rumb” i l’Aplec de les Economies Transformadores, us convidem a contactar amb:

Més informació

Desplaça cap amunt

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca