Goteo per a un espai per a l’Economia Social i Solidària a Castelló

Transversal Coop, sòcia de XEAS, vol fer possible el primer espai amb vocació comunitària per a intercooperar i impulsar noves iniciatives econòmiques transformadores a Castelló.

Segons expliquen, amb aquesta campanya volen construir un nou espai de treball a Castelló de la Plana, situat en el popular barri de Crémor, on cooperatives, entitats, persones autònomes i el propi veïnat puguen treballar i cooperar per a desenvolupar projectes d’Economia Social i Solidària i generar alternatives que contribuïsquen a avançar cap a la Transició Ecosocial. A més, també tenen l’objectiu de consolidar projectes ja existents a través de la intercooperació, i també acollir i impulsar noves iniciatives, oferint-los un lloc per a treballar de manera acompanyada i en col·laboració amb altres persones.

En l’actualitat, disposen d’un espai de treball de 150m2, accessible, compartit amb quatre entitats: Transversal Coop.V, Oficina de Vida Independent de Castelló «Sole Arnau Ripollés» (Associació Bolangera), La Ravalera Teatre i Teatre de Caixó. Ara, amb aquesta iniciativa, pretenen ampliar aquest espai amb els 136m2 del local del costat per a acollir altres grups i persones amb els qui generar sinergies i nous projectes. Algunes d’aquestes iniciatives són: Voravia Coop.V (arquitectura) i El Teler Societat Laboral (consultoria social). A més, tenen la voluntat que siga un espai obert al barri i en interacció constant amb el seu veïnat i amb altres col·lectius que actuen en ell.

El finançament aconseguit servirà per a condicionar el nou espai, que necessita una reforma per a poder-lo utilitzar i adequar-lo a les noves necessitats, fent-ho inclusiu i accessible. Continua llegint en goteo.org.

Desplaça cap amunt

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca