Obrim la inscripció per a muntar paradeta a l’Aplec fins al 10 de maig

Continua el compte enrere per a l’Aplec de les Economies Transformadores! Una trobada reivindicativa, formativa i festiva que se celebrarà a València el pròxim 1 de juny, en què demostrarem la força de tantes iniciatives transformadores de caràcter socioeconòmic que hi ha de nord a sud del País Valencià.

Obrim el període d’inscripció perquè qualsevol entitat us pugueu apuntar per a muntar paradeta:

  • L’objectiu de les paradetes és  exposar els vostre treball, els vostres projectes, i donar-los a conéixer a les assistents.
  • Si la teua entitat se sent part de les Economies Transformadores, no ho dubtes, i apunteu-vos-hi!
  • Termini: fins al divendres 10 de maig.
  • Atenció que les places són limitades. Tan sols hi ha 25 !
  • Teniu més informació en el formulari d’inscripció.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Estem a punt de publicar el programa i ve carregat de continguts superinteressants! Durant la jornada hi ha programades una mostra d’entitats, tallers, espai per a la xicalla, xerrades, dinar a càrrec d’Al Paladar (més endavant obrirem inscripcions) així com una punxada molt animada per tancar l’acte amb Las Hijas de la Cumbia i Pati Difusa!

Des de l’organització encoratgem a participar atot l’ecosistema que batega amb l’economia social més conscient, als centres socials i les seues iniciatives autogestionàries, els grups de consum i l’agroecologia, les finances ètiques, la cultura crítica, les economies feministes, els moviments d’oposició als macroprojectes energètics, a les que lluiteu organitzades pel dret a l’habitatge… En resum, volem fer l’Aplec una caixa de ressonància de totes les que ja no volem anar a contracorrent, de totes les que volem canviar el corrent! Caminem cap a l’Aplec!

Desplaça cap amunt

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca