Jornada “De què parlem quan parlem de cures? Una mirada des de l’economia solidària al territori i a les organitzacions”

Us convidem a participar i compartir la jornada “DE QUÈ PARLEM QUAN PARLEM DE CURES? Una mirada des de l’economia solidària al territori i a les organitzacions”, organitzada per la Xarxa d’Economia Alternativa i Solidària, la Càtedra Economia Feminista UV i el Departament de Direcció d’Empreses de la Universitat de València.

______________________________________________________________________________________
“DE QUÈ PARLEM QUAN PARLEM DE CURES? Una mirada des de l’economia solidària al territori i a les organitzacions”
DIJOUS 18 D’ABRIL  | 9.30-13.00 SALÓ ACTES FACULTAT DE CIÈNCIES SOCIALS UV
Inscripció: https://links.uv.es/5xOQgG2
______________________________________________________________________________________

La jornada té com a objectiu explorar les dimensions de les cures des d’una perspectiva de l’economia solidària i feminista, posant especial èmfasi en el context local i en les organitzacions. Durant l’esdeveniment, es farà una panoràmica global sobre les propostes de l’Economia Feminista a càrrec de la Càtedra d’Economia Feminista de la Universitat de València.

A continuació, la primera taula de discussió es centrarà sobre propostes de construcció d’un sistema públic-comunitari de cures, partint de la Guia de bones pràctiques en cures des de l’enfocament de l’economia social i solidària. A més, en aquesta taula es detallarà un projecte de la càtedra d’economia Feminista per al desenvolupament d’un sistema integral de cures, així com l’experiència desenvolupada per XEAS País Valencià per a fer un anàlisi participativa del treball de cures cures al País Valencià.

La segona taula redona versarà sobre l’aplicabilitat d’una perspectiva feminista i de cures a les organitzacions, explorant què són els processos de canvi organitzacional i compartint dues experiències del País Valencià i d’Euskadi.

La jornada requereix d’inscripció prèvia per controlar aforament. Aquelles persones que ho sol·liciten podran rebre certificat d’assistència a la jornada.

Comparteix, difon, participa!

Desplaça cap amunt

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca