Convocatòria oberta per proposar tallers per a l’Aplec de les Economies Transformadores

El pròxim dissabte 1 de juny es realitzarà en un espai públic de la ciutat de València l’Aplec de les Economies Transformadores. Es tracta d’un esdeveniment que pretén mostrar la força de tantes iniciatives transformadores de caràcter socioeconòmic que hi ha de nord a sud del País Valencià: associacions, cooperatives, organitzacions socials, etc. Volem visibilitzar el divers conjunt de col·lectius que volem canviar el corrent de les múltiples crisi que provoca el sistema polític i econòmic actual.

Entre les activitats de l’Aplec hi haurà una mostra d’entitats amb tallers, els quals suposaran una part important de l’esdeveniment. El grup organitzador de l’Aplec ha obert una convocatòria pública per seleccionar les entitats que vullguen mostrar la feina que fan. El format i contingut dels tallers està obert als suggeriments de les propostes que es facen i pot tenir un caràcter pràctic, formatiu, divulgatiu, etc.
Es tracta de:

  • tallers remunerats,
  • amb una durada d’al voltant de 60 minuts,
  • es portaran a terme l’1 de juny entre les 11h i les 20:30h.
  • L’organització disposarà de taules, cadires, carpes i connexió a internet.

Si esteu interessades podeu emplenar el següent formulari i des del grup roganitzador ben prompte us informaran si heu estat seleccionades!
Link:

Desplaça cap amunt

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca