I Aplec de les Economies Transformadores al País Valencià. Guarda’t la data!

Enguany volem trobar-nos sí o sí! I per a això des de XEAS estem organitzant el I Aplec de les Economies Transformadores al País Valencià.

Ja pots guardar-te la data perquè serà el cap de setmana del 31 de maig i l’1 de juny a la ciutat de València. Hi haurà diverses activitats, tallers, ponències, una mostra d’entitats, concert… Estigues atentx a les nostres XXSS i t’anirem informant de la programació. No t’ho pots perdre!

Desplaça cap amunt

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca