Tancament i agraïments pel projecte “Idearia valenciana. Utopias d’anar per casa”

Al llarg del 2023 des de XEAS hem treballat centrades en el projecte “Idearia valenciana, utopies d’anar per casa”. Hem desenvolupat un conjunt d’activitats per a pensar juntes, de forma participativa i fomentant l’associacionisme, sobre alguns dels pilars que sostenen la vida: les cures, la sobirania alimentària i l’habitatge. Aquest projecte l’hem desenvolupat gràcies al finançament de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana.

El desembre passat vam realitzar les últimes activitats i vam publicar un dossier il·lustrat amb molta cura per Paula Zapata amb les conclusions principals (descarrega’l ací).

En aquest projecte hem treballat aquests tres eixos centrals de la vida, sempre des de la perspectiva del treball digne i l’economia solidària. Volem agrair a les companyes de Al Detall, Domèstiques, Pablo Torró, Carmen Gimeno i a Paula Zapata per haver treballat amb nosaltres en aquest projecte. Ha sigut un vertader plaer.

Moltes gràcies a les companye també de l’Associació Latinoamericana de Castelló i a l’Associació Intercultural de Professionals de la Llar i de les Cures per les xerrades tan enriquidores. Vam aprendre molt de la seua  mà. Gràcies a l’Aixada com eixida, a Ca Saforaui, a Al Paladar i La Repartidora per l’espai i el meravellós dinar.

I gràcies, sobretot, a totes les persones que heu participat en totes les activitats i tallers, perquè heu nodrit d’aprenentatges col·lectius aquest projecte. Volem apropar nous escenaris de futur, justos i solidaris, amb una economia al servei de la vida, i en aquesta tasca totes som necessàries!

DESCARREGA’T EL DOSSIER

CONSULTA LA PÀGINA WEB DEL PROJECTE

En 2024 seguim!

Desplaça cap amunt

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca