Ja tenim les noves samarretes de XEAS!

Amigues sòcies i activistes de l’Economia Solidària! Heu vist quines samarretes tenim? És un regal per a les sòcies i treballadores de totes les entitats sòcies de XEAS i també per a les activistes voluntàries dels nostres projectes.

Si voleu recollir-les les tenim a l’espai comú, just al costat de La Repartidora al barri de Benimaclet a València. Es tracta de samarretes fetes i dissenyades – amb el lema “Cooperar, estimar, arrelar, transformar”- per la cooperativa Cendra Gràfica, un taller de Xàtiva d’estampació artesanal i producció tèxtil amb perspectiva feminista, sostenible i de proximitat, i companyes sòcies de XEAS.

Desplaça cap amunt

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca