Reunió oberta per a entitats i activistes

Estimades amigues de XEAS ,

Comença l’any i des de governança i l’equip tècnic de XEAS ens agradaria compartir amb les entitats i activistes de l’Economia Solidària valenciana algunes de les principals línies de treball per al 2024. Amb aquesta finalitat hem convocat una reunió per videoconferència per al dimecres 24 de gener a la 13h en https://sala.reaspaisvalencia.org/ReunioREAS

Els principals temes a tractar seran:

  1. El llançament del manifest de l’economia solidària que impulsem des de XEAS. Comptem amb els materials també gràfics de la campanya i pensem que us encantaran!
  2.  L’Aplec de les economies transformadores del País Valencià que estem preparant per al juny a València. Un esdeveniment amb moltes activitats (tallers, xerrades, mostra d’entitats…) que vol comptar amb la vostra aliança.

Es tracta de les principals fites ja planificades en el calendari i volem comptar amb la participació d’entitats i activistes del nostre entorn per aconseguir el màxim impacte d’aquestes activitats gràcies a la cooperació de totes.

Si esteu interessades i no podeu assistir no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Una abraçada solidària per a totes!

Desplaça cap amunt

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca