Conclusions Jornades “Idearia Valenciana, utopies d’anar per casa”

Des de la Xarxa de l’Economia Solidària del País Valencià portem treballant des del 2022 tres àmbits estratègics per a l’Economia Solidària i els moviments socials del nostre territori: l’habitatge, les cures i la sobirania alimentària. Hem fet diferents tipus d’activitats: trobades, videoconferències, xerrades, intercanvis d’experiències, etc.

El nostre objectiu ha estat consolidar i enfortir aquells projectes econòmics i socials amb vocació transformadora existents al voltant
d’aquests eixos temàtics. Així, hem posat els nostres humils recursos a disposició d’abalisar, entre totes i des de baix, els camins que ens permeten fer més propers altres futurs possibles al model insaciable i ferotge del capitalisme.

Al fil d’aquesta pretensió, us presentem quest dossier com a recull de les principals conclusions de les activitats dutes a terme en el marc de les jornades “Idearia Valenciana, utopies d’anar per casa” al llarg dels mesos d’octubre i novembre del 2023. És, per tant, testimoni i voluntat per afrontar des de l’Economia Solidària els efectes que tenen les múltiples crisis sobre les nostres vides, una tasca que demanda la participació de totes: col·lectius, associacions, cooperatives, sindicats, xicotet comerç, moviments socials, etc.

DESCARREGA’T EL DOSSIER

CONSULTA LA PÀGINA WEB DEL PROJECTE

Desplaça cap amunt

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca