TornallomFest, la trobada de les iniciatives i amigues de l’Economia Social i Solidària!

El dissabte 21 d’octubre l’espai Meme de Benimaclet (València) acullirà una jornada per fomentar l’enxarxament i la intercooperació de les cooperatives, associacions, col·lectius… del País Valencià. Es tracta del TornallomFest, una trobada d’iniciatives i amigues de l’Economia Solidària.

El protagonisme d’aquest esdeveniment el tindrà el projecte Tornallom, una eina digital col·laborativa que acull més de 50 iniciatives econòmiques solidàries d’arreu del territori valencià de diversos sectors: agroecologia, cultura, oci, comunicació, finances ètiques, dret a l’energia, tèxtil, formació, etc.

El TornallomFest naix com un espai de creació de sinèrgies entre diferents iniciatives de l’Economia Social i Solidària. Al mateix temps, en aquesta jornada s’espera ampliar el mapa amb nous punts, donades les desenes de projectes que han mostrat interés en formar part del projecte.

Des de l’organització del TornallomFest parteixen de la base que “totes i tots fem economia, pel que hem de reforçar la idea del potencial que té decidir què comprem, quins projectes sostenim, o que financem amb els nostres estalvis. Tornallom és una ferramenta ideada en aquest sentit”.

Tornallom també pretén ser una comunitat activista oberta i motivada a participar pel que aquesta jornada també vol ser un espai per a l’oci i la festa. Per aquest motiu, la jornada té una vessant festiva amb les actuacions musicals de Las Chichas i Tomàs de los Santos, i l’actuació clown de Luis Reche. A més, es compta amb el suport per als treballs de comunicació de les cooperatives Rojeski i Granissat.

Vols participar de la jornada? Contacta amb nosaltres (en el mail secretaria@reaspaisvalencia.org) i comencem a parlar! Participar d’aquest trobada és una oportunitat per compartir i intercanviar experiències per vertebrar entre totes les economies transformadores del País Valencià.

PROGRAMA

11:30 Benvinguda
12:00 – 14:00 Formació: COM SER PUNT TORNALLOM?
14:00 – 16:00 Dinar vegà (amb inscripció en: secretaria@reaspaisvalencia.org) a càrrec de les companyes del Centre Social Terra.
16:00 – 18:30 Ampliem el mapa: entrevistes col·laboratives
19:00 – Actuacions artístiques

Espai per a xicalla (amb inscripció en: secretaria@reaspaisvalencia.org)

Desplaça cap amunt

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca