Convocatòries de contractacions de serveis per a la dinamització d’activitats i disseny/il·lustració

Des de la Xarxa de l’Economia Alternativa i Solidària del País Valencià (XEAS-PV) convoquem dos ofertes de contractació de serveis/assistències tècniques. La data límit per presentar proposta és el dilluns 17 de juliol al mail secretaria@reaspaisvalencia.org

  1. CONTRACTACIÓ ASSISTÈNCIA TÈCNICA/CONSULTORIA EN DINAMITZACIÓ D’ACTIVITATS. Consulta les bases. 5.400 euros (IVA inclòs).
  2. CONTRACTACIÓ ASSISTÈNCIA TÈCNICA/CONSULTORIA EN RELATORIA GRÀFICA, DISSENY I IL·LUSTRACIÓ. Consulta les bases. 3.600 euros (IVA inclòs).

Context del projecte

XEAS-PV porta treballant des de finals del 2022 tres àmbits estratègics per a l’Economia Solidària i els moviments socials valencians. En concret l’habitatge, les cures i la sobirania alimentària. Així, dins del projecte “Una Economia per a la Vida” realitzàrem activitats amb agents clau d’aquests àmbits en diferents espais:

  • a Castelló de la Plana sobre les cures amb perspectiva comunitària junt amb projectes incipients,
  • a la granja de Masphael a Alacant sobre habitatge cooperatiu junt amb la Coordinadora Cohabitem i els projectes que hi formen part,
  • i a l’Aixada com eixida a Picassent sobre sobirania alimentària i consum conscient amb diverses iniciatives: grups de consum, supermercats cooperatius, etc.

Ara, amb el projecte “Idearia Valenciana, utopies d’anar per casa” volem donar continuïtat a aquests treballs amb un seguit d’activitats que continuen consolidant i enfortint els projectes econòmics i socials amb vocació transformadora existents al voltant d’aquests eixos. Així doncs, les persones o entitats encarregades dels serveis que es volen contractar participaran d’aquest procés realitzant els treballs que es detallen en les bases adjuntades anteriorment. La realització dels treballs comptarà amb el seguiment de l’equip tècnic de XEAS.

Desplaça cap amunt

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca