Participem en la jornada Una Economia del Bé Comú

La xarxa de l’economia solidària valenciana va participar aquest passat dissabte 21 de gener a la localitat de Borriana en una jornada de reflexió econòmica organitzada pel partit polític Compromís, junt amb la participació d’experts com l’economista Roy Cobby, la sindicalista de CCOO Empar Pablo i el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Rural de Mallorca, Jaume Alzamora.

Per la nostra banda va participar, Anna Peñalver, qui va subratllar que l’economia social i solidària, amb un fort creixement en el País Valencià, genera una gran distribució de riquesa, retorn a la societat, a més de drets laborals i socials. La seua intervenció va aprofundir sobre les bones pràctiques, així com els principis i valors, de les iniciatives vinculades al moviment de l’economia solidària.

La incidència política i social és una de les nostres tasques com a entitat, per això treballem per posicionar-nos front a l’administració pública i els diferents agents polítics com un agent més d’influència.

Com a movimen aspirem a modificar substancialment les estructures i institucions socials, polítiques i econòmiques per col·locar-les al servei de nous models basats en valors i pràctiques ecològiques, feministes i solidàries. Per això promovem l’impuls de polítiques públiques que contribuisquen al desenvolupament d’una economia social i solidària per tenir cura de la vida.

La cita, en la qual han participat com a públic des del diputat en el Congrés, Joan Baldoví, passant per la síndica de Compromís en les Corts, Papi Robles, o els coportaveus de la coalició, Àgueda Micó, Juan Ponce, així com Alberto Ibáñez, entre altres, han intervingut experts en models econòmics alternatius. Entre d’ells trobem a l’economista Roy Cobby, doctorant en Economia Digital en el King’s College de Londres i coordinador de l’informe de Política Industrial al Future Policy Lab. També ha intervingut Empar Pablo Martínez, de la direcció confederal de CCOO i el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local i secretari general de Més per Mallorca, Jaume Alzamora.

Aquest primer acte de la campanya de Compromís “Obrim per Guanyar”, que ha omplert l’auditori de Borriana, forma part d’un conjunt d’accions que, segons expressen des d’aquest partit polític, tenen com a element comú donar protagonisme a la societat civil.

Desplaça cap amunt

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca