Ens reunim amb la directora general de cooperativisme i emprenedoria

El passat dimecres 16 de novembre l’equip de governança de REAS País Valencià es va reunir amb la directora general de cooperativisme i emprenedoria de la Conselleria d’Economia Sostenible, Teresa Garcia. Per part de la xarxa van assistir Alfredo Artigas (El Rogle), Tomàs de los Santos (El Pa Sencer) i Raquel Giner (Projecte Tornallom).

Aquesta trobada forma part del calendari d’incidència política i social de la xarxa per a situar-nos en l’ecosistema de l’economia social valenciana. La finalitat principal d’aquestes reunions, tal com va quedar plasmat en el Pla Estratègic de REAS, és, d’una banda, la voluntat d’involucrar a les administracions públiques en el foment de l’ESS i, d’altra, consolidar-nos com un agent d’influència.

En l’agenda de temes abordats durant la reunió destaquem la discusió al voltant de les bases de la “subvenció destinada a la promoció, foment i difusió de l’economia social a la Comunitat Valenciana”, de la qual REAS ha quedat exclosa al considerar-se que no compleix els requisits exigits. Entre les propostes sorgides es va abordar com encabir REAS dins les polítiques autonòmiques de promoció del cooperativisme i l’economia social.

Finalment, també es va aprofundir en diversos temes com ara la possibilitat d’introduir els valors i les pràctiques de l’Economia Social i Solidària, i la nova mirada que comporten, en el cooperativisme tradicional, la captació de fons europeus o l’impuls de projectes d’interés per a REAS País Valencià i les seues entitats, com són els Ateneus Cooperatius.

Scroll to Top

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca