S’apropa la jornada interna “Una economia per a la vida”

El divendres 2 de desembre convoquem aquesta jornada de treball sota el títol “Una economia per a la vida” per a abordar diverses qüestions d’interés per a les entitats de la xarxa de l’economia solidària del País Valencià. Aquestes activitats es realitzaran en el centre cívic de la Fundació Noves Sendes del poble de Betxí, a la comarca de la Plana Baixa.

En primer lloc, i després de la benvinguda per part de l’entitat amfitriona, es farà la devolució del procés “Cap a una xarxa sostenible i cuidadora”, desenvolupat entre els mesos d’octubre del 2019 i octubre del 2020.

El procés “Cap a una xarxa sostenible i cuidadora” el podem definir com un conjunt d’accions basades en la reflexió col·lectiva de les entitats membres de REAS-PV. Gràcies a les 8 sessions realitzades vàrem repensar les nostres dinàmiques de treball, la participació, el funcionament, l’estructura i cultura de la xarxa, tot des d’una mirada feminista i amb la voluntat de transitar cap a una organització més habitable. L’objectiu d’aquesta activitat és la devolució de l’anàlisi del procés i seguiment del Pla d’accions formulat per la investigadora feminista de la Universitat Politècnica de València, Marta Maicas.

La Jornada “Una Economia per a la vida” continuarà després de dinar amb un taller, facilitat per Paula Sánchez, per tal d’iniciar els treballs de debat per a la construcció del Manifest de l’Economia Solidària del País Valencià.

Després de les últimes reunions estratègiques dels darrers mesos, vam considerar necessari treballar una declaració pública per part de les iniciatives de l’economia social i solidària valencianes, per a donar a conéixer les nostres idees i propostes, denunciar els problemes que enfrontem, en aquesta època d’encreuament de múltiples crisis d’un model global, que prioritza l’acumulació privada de riquesa per sobre de la vida humana i del planeta.

Per tal de planificar bé la jornada, i reservar dinar, es prega confirmació d’assistència en el correu secretaria@reaspaisvalencia.org o al telèfon al 722.781.657. Recordem que és una jornada de treball intern.

Desplaça cap amunt

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca