Visitem l’àrea de desenvolupament rural i despoblament de la Diputació de València

El passat dilluns 19 de setembre es va celebrar una reunió entre REAS-PV i la Diputació de València. Per part de REAS vam assistir Tomàs de los Santos i Sergi Salvador, i per part de la Diputació de València, els tècnics de la Secció de Desenvolupament Rural i Despoblació, Fermín Garcia i Enrique Viñas.

En aquesta trobada es va posar en comú els treballs que estan realitzant tant REAS, com la Diputació de València, en relació amb la promoció de l’Economia Social i Solidària, amb especial interès per aquelles línies de treball en les que poden convergir els objectius d’ambdues entitats. Com a exemple podem citar la celebració de fòrums i fires per promoure l’ESS en els pobles de les comarques de València de cara al 2023 o la imminent publicació d’unes ajudes per a projectes de dinamització socioeconòmica dels entorns rurals en risc de despoblament promoguts per entitats sense ànim de lucre. A més a més, es van presentar els projectes clau de REAS (Tornallom i el Balanç Social), i la xarxa de foment de l’Economia Social i Solidària a l’educació (ESSCOOP).

Igual que la recent reunió celebrada amb la Direcció General d’Economia Sostenible, aquesta reunió forma part del calendari de REAS-PV per donar a conèixer la xarxa i posicionar l’associació dins l’ecosistema de l’economia social valenciana, tal com es va marcar en el nostre Pla estratègic. Al mateix temps, un altre dels reptes marcats pel Pla estratègic indica la voluntat per generar aliances en la ruralitat, mostrant que pot aportar l’ESS al medi rural i reconèixer que pot aprendre l’ESS d’aquest.

Si tens idees, propostes o ganes de participar en aquesta línia de treball, no dubtes a contactar amb nosaltres!

Desplaça cap amunt

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca