Tornallom

Tornallom és un mapa col·laboratiu d’iniciatives econòmiques solidàries al País Valencià. En ell, podem trobar organitzacions, col·lectius, empreses, cooperatives, etc que segueixen valors ètics com a clau per a la transformació social.

Per poder ser incloses en el mapa i en el projecte, les entitats han de complir una sèrie de criteris vinculats a l’economia social i solidària com la sostenibilitat i cura de l’equip o la comunitat, l’impacte social en l’entorn o l’impacte ambiental. Es per això que es tracta també d’una eina d’avaluació molt útil.

Però no sols és un mapa i una eina d’avaluació de criteris ètic i solidaris. Tornallom també pretén ser una comunitat activista oberta i motivada a participar, fer sinergies i articular vora al món de l’economia social i solidària (ESS).

Si vols conéixer el projecte, sugerir un punt a mapejar o participar activament, tens tota la informació en la web: Tornallom.org

Tornallom

Tornallom es un mapa colaborativo de iniciativas económicas solidarias en el País Valencià. En él, podemos encontrar organizaciones, colectivos, empresas, cooperativas, tiendas… que siguen valores éticos como clave para la transformación social.

Para poder ser incluidas en el mapa y en el proyecto, las entidades tienen que cumplir una serie de criterios vinculados a la economía social y solidaria como la sostenibilidad y el cuidado del equipo o la comunidad, el impacto social en el entorno o el impacto ambiental. Es por eso que se trata también de una herramienta de evaluación muy útil.

Pero no solo es un mapa y una herramienta de evaluación de criterios ético y solidarios. Tornallom también pretende ser una comunidad activista abierta y motivada a participar, hacer sinergias y articular en el mundo de la economía social y solidaria (ESS).

Si quieres conocer el proyecto, sugerir un punto a mapear o participar activamente, tienes toda la información en la web: Tornallom.org

Scroll to Top

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca