Tornallom

Tornallom és un mapa col·laboratiu d’iniciatives econòmiques solidàries al País Valencià. En ell, podem trobar organitzacions, col·lectius, empreses, cooperatives, etc que segueixen valors ètics com a clau per a la transformació social.

Per poder ser incloses en el mapa i en el projecte, les entitats han de complir una sèrie de criteris vinculats a l’economia social i solidària com la sostenibilitat i cura de l’equip o la comunitat, l’impacte social en l’entorn o l’impacte ambiental. Es per això que es tracta també d’una eina d’avaluació molt útil.

Però no sols és un mapa i una eina d’avaluació de criteris ètic i solidaris. Tornallom també pretén ser una comunitat activista oberta i motivada a participar, fer sinergies i articular vora al món de l’economia social i solidària (ESS).

Si vols conéixer el projecte, sugerir un punt a mapejar o participar activament, tens tota la informació en la web: Tornallom.org

Desplaça cap amunt

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca